Laine Magazine #14


Kuvaus

148-sivuisesta Laine No#14 kesänumerosta löydät inspiroivia tarinoita ja kevyitä neuleita. Ne ovat saaneet inspiraationsa Pohjolan valoisista kesäöistä – malliston neuleet ovat lempeitä, herkkiä ja huolettomia. Lehti sisältää myös mielenkiintoisia haastatteluja ja artikkeleita, kesäisiä ruokaohjeita, kirja-esittelyitä ja Laine toimituksen suosituksia.


Laine No# 14 sisältää: 10 neulemallia (ohjeet sisältävät sekä kaaviot että kirjoitetut ohjeet) neulesuunnittelija Aleks Byrdin haastattelu, jonka esikoiskirja Neuleita Virosta: Päivitetyt perinnetekniikat ilmestyy toukokuussa 2022 (Laine Publishing) artikkeli Sisters United -järjestöstä artikkeli vegaanineulonnasta Päivi Kankaron kolumni luovuudesta ja sen haasteista Jeanette Sloanin kolumni siitä, miten löytää lohtua uuden taidon oppimisesta herkullisia reseptejä kirjaesittelyitä tuote-esittelyitä.


Numeron mallit ovat suunnitelleet Isabella Clark, Evgeniya Dupliy, Lindsey Fowler, Katrine Hannibal, Ema Marinescu, Claudia Quintanilla, Maria Walters and Sylvia Watts-Cherry.


Painettu Virossa. ISSN 2736-8963


Ei sisällä digitaalista koodia.


Kieli: Suomi tai Englanti